Uporaba zaščitne opreme v kmetijstvu

Salva

Z uporabo sredstev za zaščito rastlin smo izpostavljeni različnim nevarnim snovem za naše zdravje. Poleg zaščite, ki jo želimo nuditi našim rastlinam je pomembno, da pri uporabi fitofarmacevtskih sredstev zaščitimo tudi sebe s Salva zaščitno opremo.

Salva  Salva  Salva

Uporabiti moramo primerne zaščitne rokavice in zaščitne kombinezone, da bi na ta način zaščitili celo površino kože. Oprema, ki jo uporabljamo mora med uporabo pripravkov za zaščito rastlin zaščititi dihalne poti in oči pred vsemi škodljivimi plini, paro in prašnimi delci.  Po 9. Členu Pravilnika o pravilni uporabi fitofarmacevtskih sredstev (dobra praksa varstva rastlin) morajo vsi poklicni in nepoklicni uporabniki FFS pri tretiranju uporabljati osebno varovalno opremo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo pri delu, in v skladu z etiketo in navodilom proizvajalca FFS.

Salva

Zaščitne polmaske z ventilom
Salva

Primerne za osnovno zaščito in uporabo pri delu z barvami, laki in pri uporabi Fitofarmacevtski sredstev v kmetijstvu.

Salva

Zaščitna očala

Zaščitna očala ščitijo oči pred mogočimi mehanskimi delci, tekočinami, prašnimi delci in ostalimi nezaželenimi predmeti. Poseben dizajn ventiliranega okvirja preprečuje megljenje in omogoča nemoteno opravljanje različnih del. Dodatno varnost zagotavlja elastičen proti zdrsni trak, ki preprečuje zdrs očal.

Salva

Zaščitne rokavice
Salva Br Color

Salva BR Color rokavice narejene iz neoprena in naravnega lateksa omogočajo zaščito rok med opravljanjem del s kemikalijami in mikroorganizmi v kmetijstvu in industriji.

Salva

Zaščitna polmaska

Elipse zaščitna polmaska z aktivnim ogljem je pakirana s setom 2 filtrov (levi in desni). Zagotavlja zaščito pred specifičnimi plini, toksičnimi parnimi in praškastimi delci, megli in dimom ter pred bakterijami in virusi v kolikor je to označeno na etiketi filtra. Dostopni filtri zagotavljajo primerno zaščito samo če se uporabljajo s primerno in popolnoma delujočo masko ter v okoljih v katerih so vrsta in stopnja nevarnosti predhodno poznani. Filtri so atestirani po Evropski predpisih  EN14387: 2004 + A1.

 

Salva

Zaščitna polmaska

Elipse Integra zaščitna polmaska z aktivnim ogljem za večkratno uporabo in za zaščito oči. Zagotavlja zaščito pred specifičnčnimi plini, toksičnimi parnimi in praškastimi delci, ter pred bakterijami in virusi v kolikor je to označeno na etiketi filtra.   Polmaska je atestirana za zaščito oči po Evropski predpisih

EN140:1998, EN166:2001.

 

 

 

 

#salva #morethansafety

 

 

Morda vas zanima

Obrezovalne škarje in sadjarski vosek FITOKOL - obrezovanje oljk

Aktualno
Posebna skrb in pozornost do oljk je v ponos in tradicija našega kraja. Ta čudovita sredozemska…
Obširno

Adapteri za IBC cisterno - nepropustna in popolna povezava z vašo IBC cisterno

Aktualno
Idealna in varna rešitev za povezavo IBC cistern s številnimi priključki, cevmi, za preusmeritev in…
Obširno

Uporaba zaščitne opreme v kmetijstvu

Aktualno
Z uporabo sredstev za zaščito rastlin smo izpostavljeni različnim nevarnim snovem za naše zdravje.…
Obširno

TERAROSSA FERRO

Aktualno
ŽELEZO pomemben mikroelement za uspevanje rastlin.   • V tleh,ki so bogata s karbonati in apnom…
Obširno