Vidral d.o.o.

Podjetje

Podjetje Vidral d.o.o. s sedežem v Kopru je bilo ustanovljeno leta 2013. kot hčerinsko podjetje podjetja Brati Ritoša d.o.o. iz Hrvaške, ki je na tržišču prisotno že več kot 25 let in je z leti preraslo v eno vodilnih podjetij tega profila v regiji. Vidral d.o.o. se od samega začetka ukvarja izključno z veleprodajo, ki temelji na opremi za vrt in poljedelstvo, gradbeno orodje in zaščitni opremi.

Podjetje sestavljajo visoko motivirani mladi in strokovni ljudje, ki so usmerjeni na vzpostavitev dolgoročnih odnosov s kupci. Temeljne vrednote podjetja Vidral d.o.o. so kakovost in inovativnost, zaupanje in pravočasnost ter dolgoročno zadovoljstvo kupcev ter poslovnih partnerjev. 

Alt

Prodaja je organizirana glede na zemljepisno področje, ki je razširjeno z mrežo kvalificiranih terenskih komercialistov, ki pokrivajo vsa področja Slovenije. Komercialisti vsakodnevno obiskujejo kupce, ki jim predstavljajo prodajni program in novosti Vidral-a d.o.o. Blago, ki ga kupec želi naročiti, komercialist vpiše preko dlančnika. Vpisano naročilo se sprejme v elektronski obliki, v kateri je viden seznam artiklov, zalog in naročenih količin. 

Alt

Iz skladišča se vsakodnevno pošilja več kot 150 pošiljk, ki za kupce prispejo v roku 24 ur s hitro brezplačno dostavo po celi Sloveniji.

V 16 000 m2 velikem skladišču se nahaja več kot 3000 artiklov, ponudbo pa tudi vsakodnevno razširjamo.

Izredno smo ponosni, da tržišču lahko ponudimo naše preverjene blagovne znamke.

Alt