Vidral d.o.o.

Podjetje

Podjetje Vidral d.o.o. s sedežem v Kopru je bilo ustanovljeno leta 2013. kot hčerinsko podjetje podjetja Brati Ritoša d.o.o. iz Hrvaške, ki je na tržišču prisotno že več kot 25 let in je z leti preraslo v eno vodilnih podjetij tega profila v regiji. Vidral d.o.o. se od samega začetka ukvarja izključno z veleprodajo, ki temelji na opremi za vrt in poljedelstvo, gradbeno orodje in zaščitni opremi.

Podjetje sestavljajo visoko motivirani mladi in strokovni ljudje, ki so usmerjeni na vzpostavitev dolgoročnih odnosov s kupci. Temeljne vrednote podjetja Vidral d.o.o. so kakovost in inovativnost, zaupanje in pravočasnost ter dolgoročno zadovoljstvo kupcev ter poslovnih partnerjev. 

Alt

Prodaja je organizirana glede na zemljepisno področje, ki je razširjeno z mrežo kvalificiranih terenskih komercialistov, ki pokrivajo vsa področja Slovenije. Komercialisti vsakodnevno obiskujejo kupce, ki jim predstavljajo prodajni program in novosti Vidral-a d.o.o. Blago, ki ga kupec želi naročiti, komercialist vpiše preko dlančnika. Vpisano naročilo se sprejme v elektronski obliki, v kateri je viden seznam artiklov, zalog in naročenih količin. 

Alt

Iz skladišča se vsakodnevno pošilja več kot 150 pošiljk, ki za kupce prispejo v roku 24 ur s hitro brezplačno dostavo po celi Sloveniji.

V 16 000 m2 velikem skladišču se nahaja več kot 3000 artiklov, ponudbo pa tudi vsakodnevno razširjamo.

Izredno smo ponosni, da tržišču lahko ponudimo naše preverjene blagovne znamke.

Alt

Naši zvesti in potencialni kupci so nam močna motivacija, da nadaljujemo z veliko predanostjo in odločnostjo, tako kot delamo že od samega začetka.

Kontaktirajte nas z zaupanjem in postanite naš poslovni partner !