Poskrbite za svoje rastline tudi pri nizkih temperaturah🪴

Br garden zaščitno pokrivalo z vrvico in patentom

Vrhunska zaščita pred vetrom, snegom in mrazom.

Več informacij
pokrivalo
Aktualno

Terarossa Ferro

V tleh,ki so bogata s karbonati in apnom in ki imajo visoko pH vrednost, lahko nastopi pomanjkanje železa, saj je to ujeto v tleh in nedostopno rastlinam.

Saznajte više
Ferro
Vrhunska kakovost

Ohranite kakovost in svežino živilom z vakuumskimi vrečkami LEON

Več informacij
vrečke
Novo v ponudbi

Odkrijte novosti v ponudbi FIAMMINA

Bodisi da se želite po zimi pogreti, bodisi da želite po leti zakuriti, odkrite in uporabite ravno to kar potrebujete in vam odgovarja.

Več informacij
Fiammina
Profesionalno orodje

Tick univerzalne
škarje

Univerzalne škarje za uporabo v vinogradništvu, sadjarstvu, vrtnarstvu, gojenju cvetja in oljkarstvu. S svojo obliko zagotovljajo optimalno rezanje in preprosto uporabo.

Več informacij
Tick
Sistemi za namakanje

Pametno namakanje

Namakati dovolj, pa vendar najmanj kar je mogoče? Pravočasno in pri tem varčevati?
Sistemi za namakanje poenostavljajo zalivanje, ne glede na to ali je to na velikem vrtu, travniku, na mali gredici ali na balkonu.

Več informacij
alt
Poseben termo pokrov

Zaščita rastlin
na vrtu ali polju

Omogoča optimalno mikroklimo, ščiti zelenjavo na vrtu ali polju, okrasne rastline, grmičevje,
rože in druge rastline, ki so občutljive na zmrzal in nizke nočne temperature.

Več informacij
alt

Garancija kvaliteteGarancija kvalitete

Več kot 2500 zadovoljnih kupcevKupcev

Več kot 3000 artiklovArtiklov

Več kot 200 odprem na danOdprem

Kdo smo mi

Vidral

  • Kdo smo mi
Alt
Alt

Podjetje Vidral d.o.o. s sedežem v Kopru je bilo ustanovljeno leta 2013. kot hčerinsko podjetje podjetja Brati Ritoša d.o.o. iz Hrvaške, ki je na tržišču prisotno že več kot 25 let in je z leti preraslo v eno vodilnih podjetij tega profila v regiji. Vidral d.o.o. se od samega začetka ukvarja izključno z veleprodajo, ki temelji na opremi za vrt in poljedelstvo, gradbeno orodje in zaščitni opremi.

Podjetje sestavljajo visoko motivirani mladi in strokovni ljudje, ki so usmerjeni na vzpostavitev dolgoročnih odnosov s kupci. Temeljne vrednote podjetja Vidral d.o.o. so kakovost in inovativnost, zaupanje in pravočasnost ter dolgoročno zadovoljstvo kupcev ter poslovnih partnerjev.

Prodaja je organizirana glede na zemljepisno področje, ki je razširjeno z mrežo kvalificiranih terenskih komercialistov, ki pokrivajo vsa področja Slovenije. Komercialisti vsakodnevno obiskujejo kupce, ki jim predstavljajo prodajni program in novosti Vidral-a d.o.o. Blago, ki ga kupec želi naročiti, komercialist vpiše preko dlančnika. Vpisano naročilo se sprejme v elektronski obliki, v kateri je viden seznam artiklov, zalog in naročenih količin.

Iz skladišča se vsakodnevno pošilja več kot 200 pošiljk, ki za kupce prispejo v roku 24 ur s hitro brezplačno dostavo po celi Sloveniji.

V 16 000 m2 velikem skladišču se nahaja več kot 3000 artiklov, ponudbo pa tudi vsakodnevno razširjamo.

Izredno smo ponosni, da tržišču lahko ponudimo naše preverjene blagovne znamke.

Naši zvesti in potencialni kupci so nam močna motivacija, da nadaljujemo z veliko predanostjo in odločnostjo, tako kot delamo že od samega začetka.

Kontaktirajte nas z zaupanjem in postanite naš poslovni partner!